Klacht: bestelt artikel nooit ontvangen

op 28 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nooit ontvangen het artikel dat ik bij jullie bestede , en heb meermaals emails gestuurd met de vraag wat ik moest doen en jullie gingen mij in bijlage ??? een formulier mee mailen ,maar ook dit heb ik niet gekregen en kon ook niet openen via iPad , nu vandaag krijg ik rekening in de bus die ik niet ga betalen .
Ik ga verdere stappen ondernemen morgen bij ombudsman .

Gewenste Oplossing:

als artikel geleverd word dan betaal ik direct ,maar nu hoef ik niets meer van u firma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door konijntje42