Klacht: bestelling wordt niet geleverd, webshop onbereikbaar

op 11 juni 2016 over Maat-Webshop.nl in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin maart heb ik een bestelling geplaatst en betaald. Levering zou plaatsvinden op 1 april. Medio april meerdere emails verstuurd. Uiteindelijk kreeg ik het bericht, dat de levering was uitgesteld naar 20 mei. Ondertussen is het 11 juni en komt er geen enkele reactie op mails van mij.
Is deze webshop een bestaand bedrijf of is dit een fake-webshop?

Gewenste Oplossing:

levering of terugbetaling

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maat-Webshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maat-Webshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robhulst