Klacht: Bestelling word gesplitst in weken.

op 07 september 2018 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beetje hatelijk als je bij wish iets besteld (bijvoorbeeld een SET van 72 markers) waarbij je normaal gesproken alles in 1x krijgt. In een doos waar het in hoort. Maar als ik nou al 5 weken wacht voor die markers. En ik 2 dagen geleden 2 van de 72 markers door mijn brievenbus krijg. Is dat een beetje te gek voor woorden. Ik heb nu weer niks ontvangen dus zou dit betekenen dat ik elke week 2 markers krijg? Dat ik dan 36 weken bezig ben tot ik alles binnen heb? Dat is een beetje van de zotten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer gewoon de hele set binnen komt incl. de doos waar het in hoort. En niet dat 't nog 36 weken zou moeten duren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biancabunky