Klacht: Bestelling ruim 6 weken geleden gedaan en betaald, niets ontvangen

op 14 maart 2020 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim 6 weken geleden heb ik een een bestelling geplaatst van ongeveer 17 euro. Tot op heden niet ontvangen. Als ik op de bestelling in mijn mail klik dan kom ik uit op de website van mini in the box en dan kan ik geen ticket of iets aanmaken om ik geen bestelling gedaan zou hebben.

Ik vind het rondom schandalig dat ik via Ideal nu al mijn geld kwijt ben en dan na een belachelijke levertijd (waarvan ik wist dat het 10-25 werkdagen zou duren) ik nu ook geen dergelijke mail kan sturen om te vragen waar mijn pakket blijft.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn pakket waarvoor ik heb betaald geleverd wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door chantal_debok