Klacht: Bestelling nooit geleverd

op 07 mei 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op zondag 24-04-2016 een product besteld op de Perry sport site na 2 weken heb ik nog niks gehoord van mijn pakket ik heb ook al geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via de mail en Facebook maar die reageren helemaal niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het product z.s.m ontvangen of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Perry Sport een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Perry Sport

Heeft op 18 mei 2016 om 09:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,
Allereerst excuses voor het ontstane ongemak.
Volgens onze gegevens is er inmiddels door onze klantenservice contact met je geweest en is je klacht opgelost. We hebben een nieuwe bestelling voor je geplaatst welke is afgeleverd in het door jou opgegeven Perry-filiaal.
Ondanks het ongemak wensen we je alsnog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Perry

Alle klachten die gemeld zijn door Amineou