Klacht: bestelling nooit aangekomen

op 30 mei 2020 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25 april bestelling gedaan. Deze is nooit aangekomen. Contact opnemen met de klantenservice lukt niet; je komt steeds bij dezelfde webpagina uit, krijgt geen ontvangstbevestiging van de klacht en de klacht verschijnt ook niet in het berichtenoverzicht. Tot op heden daarom ook nog geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Light in the box

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Light in the box nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jelskedijkstra