Klacht: Bestelling nog steeds niet ontvangen

op 29 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling van 6 april 2020 nog steeds niet ontvangen. Klarna stuurt mij van het kastje aar de muur. Daar schiet ik niets mee op. Volgens Klarna moest ik betalen voor 28 mei 2020. Ik heb hen telefonisch benaderd dat ik niet betaal als ik mijn bestelling c.q produkt nog niet ontvangen heb.De bestelling zou op ca. 3 mei 2020 geleverd worden.
Nu op 29 april 2020 nog niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de bestelling alsnog zou ontvangen binnen een redelijke termijn en antwoord krijgen waarom de bestelling nog niet bij mij berzorgd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door farisa