Klacht: Bestelling nog steeds niet geleverd

op 29 september 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Inmiddels bijna 3 maanden geleden een bankje gekocht bij Wordans waarbij op de site werd aangegeven dat het binnen 4 werkdagen geleverd zou worden. Na zelf meerdere malen contact te hebben gezocht met Wordans, werd aangegeven dat het product niet op voorraad was en dat het pas in September geleverd kon worden. Ik ben hiermee akkoord gegaan, maar nu wordt inmiddels alweer twee weken gezegd dat het product onderweg is en dat de koerier contact met mij zou opnemen. Het is mij inmiddels wel duidelijk dat ik opgelicht ben!!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tonneke01