Klacht: Bestelling nog steeds niet binnen

op 21 juni 2018 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week dinsdag een jurk besteld omdat er op de site stond binnen 4werk dagen binnen. Vervolgens ben ik nu een week verder en heb ik mijn jurk nog steeds niet binnen terwijl ik vandaag een bruiloftsfeest heb waar ik hem voor had besteld. Ik vindt dit een beetje slecht en jammer

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje vandaag voor 17:45 binnen heb, zodat ik hem gewoon aan kan vanavond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonayensi