Klacht: Bestelling niet ontvangen, geen geld terug

op 19 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met black friday kleren besteld op boohoo. Ik snap dat het dan druk is en mijn bestelling later aan kan komen. Ik heb nog 2 weken gewacht of misschien wel langer en kreeg helemaal niks te horen. Besloot dus om iemand te bereiken via fb en instagram. Hebben me goed geholpen, alles genoteerd. Ze hebben me verteld dat ik nog mail zou krijgen erover. Ik heb een week gewacht en wederom krijg niks te horen. Nu heb ik mijn bestelling dus nog steeds niet en geld nog steeds niet terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jjramirez