Klacht: Bestelling niet ontvangen, betaling blijft open staan

cdjx op 22 november 2022 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2,5 maand terug een bestelling geplaatst bij ASOS. Helaas is deze bestelling nooit door mij in ontvangst genomen. Daarom ben ik al dik 2 maanden over en weer aan het mailen met asos mbt het pakket wat niet is bezorgd. Zij beloofden in oktober om het pakket aan mij terug te betalen (via afterpay) maar hebben nooit een seintje aan afterpay gegeven dat het terugbetaald mag worden. Nu 2,5 maand later word ik nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd en geeft asos aan dat ze het niet meer kunnen checken omdat het te lang terug is. Ik heb al het mailcontact bewaard en zal dan ook genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen, want betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen ga ik echt niet doen!

Gewenste Oplossing:

1. Alsnog het pakket leveren wat ik destijds heb besteld.
2. Aan Riverty doorgeven dat de betaling niet meer gedaan hoeft te worden ivm pakket niet geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cdjx