Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 14 februari 2018 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn reeds eerdere bestelling wat wel aangekomen is heeft het zelfde track and trace code wat niet hergebruikt mag worden volgens postnl met mijn nieuwe bestelling. Echter staat er op postnl dat mijn pakketje afgeleverd is op mijn huisadres terwijl ik het nog niet hebt ontvangen. gebeld met postnl die zeggen dat status en pakket onbekend staat geregistreerd in hun eigen systeem en dat asos zelf een onderzoek moet starten. Duurt mij veel te lang omdat ik het voor a.s. vrijdag nodig had.

Gewenste Oplossing:

Mijn pakket moet voor vrijdag 16 feb te voorschijn komen of mijn geld moet zo snel mogelijk terug geboekt worden op mijn rekening!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ZAKYOL