Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 17 juni 2017 over neckermann.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 5 juni laarzen besteld en ook betaald Maar tot op heden niets ontvangen
Ik heb al zo’n 6 mails gestuurd met mijn order nummer en bewijs betaling maar ik krijg alleen 5 mails terug met t antwoord dat ik een behandelkamer heb en dat ze binnen 24 uur contact met mij op nemen om mijn vraag te beantwoorden maar ……tot op heden niets gehoord ik ben behoorlijk geïrriteerd aangezien ik ook iedere keer een ander behandelnummer krijg maar nooit antwoord ze maken reclame dat ze de bestelling binnen 5 dagen leveren maar dat is nu 11 dagen geleden maar dat is nog niet eens t ergste ze reageren inhoudelijk niet op wat er met mijn bestelling is niks niks niks alsof ik nooit besteld heb terwijl ik een ordernummer heb ect ect

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over neckermann.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over neckermann.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra Geerders