Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 27 januari 2014 over Mango in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 december 2013 heb ik een bestelling geplaatst op Mango.nl.
Tot op de dag van vandaag heb ik mijn order niet ontvangen, of mijn geld teruggekregen. Er is contact geweest met DHL, die telefonisch contact hebben gehad met mango. Door DHL werd mij verteld contact op te nemen met mango.nl voor eventuele terugstorting van mijn geld aangezien mijn order nergens meer te vinden was. Ik heb Mango 3 e-mails gestuurd, op geen enkele e-mail heb ik een reactie gekregen. Langzamerhand ben ik aan het koken van woede, dit is schandalig.

Gewenste Oplossing:

Of mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mango

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mango nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kaylie1234