Klacht: Bestelling niet geleverd, wel betaald

op 07 oktober 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27/08/2016 heb ik via de Belgische website (fotoalbum.be) een fotoboek besteld (bestelnr. 4934584). Tot nog toe heb ik nog niets ontvangen. Ik heb het bedrijf hiervoor 2 maal gecontacteerd via een contactformulier op de website maar ik heb nog geen reactie gekregen.

Gewenste Oplossing:

levering fotoboek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Francky Bonte