Klacht: Bestelling niet geleverd binnen de leveringstijd

Flevoland2021 op 22 september 2021 over Mobico BV in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb maandag 20 september 2021 telefoonoortjes besteld op mobico.nl. Er staat dan vermeld dat het voor 23:59 besteld moet zijn mocht je het de volgende dag in huis willen hebben. Het is inmiddels al woensdag 22 september en ik heb nog steeds niks ontvangen. Mijn geduld raakt aardig op en ik wil dat hier zo spoedig mogelijk iets aan wordt gedaan!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug of gewoon je beloftes op de site aanpassen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mobico BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mobico BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flevoland2021