Klacht: Bestelling niet compleet Geen klantenservice

Kevindej op 15 februari 2019 over Wrapfolie.nl in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al een week contact te krijgen met het bedrijf maar op geen enkele tijdstip wordt er opgenomen. Geen mail wordt beantwoord en je wordt ook niet terug gebeld. Ik mis de helft van mijn bestelling en ben mooi gedupeerd door dit bedrijf. Mensen die zoeken naar wrap of andere attributen die er bij hoor kunnen beter verder zoeken!

Gewenste Oplossing:

Het zou prettig zijn als ik alsnog de andere helft van mijn bestelling krijg en iemand mij te woord kan staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wrapfolie.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wrapfolie.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door