Klacht: Bestelling niet aangekomen

amine98 op 22 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling geplaatst bij jd sports voor een jas en een paar schoenen op 22 januari 2021. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Heb een keer contact opgenomen met de klantenservice via de mail (telefoonnummer is nergens te vinden) kwam er een of ander verhaal uit dat allebei mijn pakketten vast zaten bij de de douane en dat ze nu wel onderweg zijn.

Gewenste Oplossing:

Of mijn geld of de bestelling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amine98