Klacht: Bestelling Mini in the box

op 18 september 2015 over MiniInTheBox.com in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Op 20/07/2015 heb ik een bestelling geplaatst op mini in the box voor een bedrag van €24,94. Deze heb ik direct via IDEAL afgerekend.

Tot de dag van vandaag (04/09/2015) heb ik niets ontvangen, maar ook geen informatie over mijn bestelling gekregen.
Voordat ik mijn eigen bestelling heb geplaatst, heb ik een bestelling voor een familielid op een ander adres geplaatst. Deze bestelling is op 15/08/2015 binnen gekomen, maar van mijn bestelling geen enkel spoor.

Op verschillende manieren heb ik contact gezocht met Mini in the box, zij geven zich niet thuis. Nu ben ik immers een paar weken verder en heb ik nog niets vernomen van mijn bestelling of de organisatie.

Graag zie ik een reactie.

Met vriendelijke groet,

Lise Dingenouts

Gewenste Oplossing:

Graag mijn geld terug, of de bestelling ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lise_