Klacht: Bestelling gedaan 28 Nov. 2017

op 14 december 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op Dinsdag 28 November bij Wish een bestelling gedaan. Ik heb dit ook netjes gelijk afgerekend via IDeal. Het bedrag was 249.99 Euro. Maar ik heb tot heden toe nog niks van jullie Ontvangen. Hoe zit dat? Krijg ik mijn bestelling nog?

Hoogachtend; Erwin Linssen

Mozartstraat 17. 6044 RD – Roermond, Nederland.
Tel. 0031 (0) 6 23863651

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als ik mijn bestelling tegemoet kan zien. Dit is mijn eerste bestelling bij jullie. En ik zou nog wel meer bij jullie willen bestellen. De spullen die jullie aanbieden zijn leuk en speciaal. Maar voor mijn eerste bestelling bij jullie had ik toch wel antwoord willen hebben. Het is nu al langer dan twee weken geleden. Dus bij deze.

Erwin Linssen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Reactie van de melder van de klacht Erwin Linssen

9 maanden geleden - Krijg ik mijn bestelling nog?

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erwin Linssen