Klacht: Bestelling diaraamjes nog steeds niet geleverd

op 27 september 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31 augustus bestelling geplaatst en nu 27 september nog steeds niet ontvangen. Reeds meerdere keren gebeld en daar het verhaal te horen gekregen dat er een nieuw systeem werd toegepast in hun magazijn en er daardoor een aanmerkelijke vertraging kon zijn in de levering.
Vandaag terug gebeld met de bedoeling mijn geld terug te vragen, maar wat blijkt, ik word steeds on hold gezet met als mededeling dat ik 2de aan de beurt ben, echter na kwartier wachten nog steeds geen contact. Ik vermoed dat dit opgezet spel is.

Gewenste Oplossing:

Ik wens zo spoedig mogelijk ofwel mijn bestelling te ontvangen, ofwel mijn geld terug en in elk geval een duidelijke communicatie hierover. Indien de bestelling niet binnen de drie dagen kan worden geleverd wil ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jokelahousse