Klacht: Bestelling betaald maar niks opgestuurd

op 14 augustus 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 juli en 8 augustus heb ik 2 bestellingen geplaatst en dus ook meteen betaald via Klarna AB. De bestelling is duidelijk niet aangekomen bij de verkoper en dus ook niet verzonden naar mij. Ik heb nu al een aantal keer een melding hiervan gemaakt maar er lijkt niks mee te gebeuren. Op de foto staat de bestelling nog in me winkelwagen en krijg telkens de melding of ik wil afrekenen wat ik al gedaan heb…

Gewenste Oplossing:

Of me geld terug of de bestelling ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P_Mulder