Klacht: Bestelling betaald maar niet ontvangen en geld nog niet terug na 3 weken

op 17 juni 2017 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 mei 2017 een order geplaatst, betaald met IDeal. Order zonder bekendmaking of reden door Asos gecancelled. Maar nog steeds mijn geld niet terug ontvangen op mijn rekening. Na vele mails, en chats met de Engelse en NL klanten service word ik nog steeds aan het lijntje gehouden. Ze reageren gewoon niet. Soms krijg ik via Facebook een reactie met ” we zijn druk, en zullen je via een PM contacten. Maar dat doen ze niet. Asos Facebook staat echt helemaal vol met dit soort klachten. Het lijken wel internet dieven. Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Crijnsent