Klacht: Besteling verzonden en nog niet ontvangen

op 05 oktober 2017 over Kiabi.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo heb een besteling geplaatst bij kiabi nog nooit eerder mm gemaakt bij hun zaterdag is het verzonden en nog steeds niet ontvangen de treake nr is N° 104390255 het is door gestuurt naar de transporter zie ik maar het is niet verder gegaan heb diverse mails gestuurd heb 1 andwoord gekregen 3 dagen geleden .en niks meer gehoord ik wil toch wel graag men besteling ontvangen . M vr gr mvr mulder uit delfzijl

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn besteling heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kiabi.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Kiabi.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Aj mulder