Klacht: besteling niet binnen gekregn

op 11 juni 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ongeveer 2 a 3 weken geleden een besteling gedaan bij boohoo het zijn 2 jassen samen 50 maar ik heb ze nog steeds niet binnen wel een mail gekregen dat mijn order is verzonden en zo snel mogelijk bij mij aan komt de maar ik heb het nog steeds niet ik heb ook al mails gestturd maar daar reageren ze niet op of het komt niet aan want ik zag filmpjes van beautygloss dat ze daar bestelde en mijn vrienden raden me dit ook aan maar ik wordt hier niet blij van. de 50 euro is ook van mijn vaders rekening afgeschreven en het is veel geld dus we wileen wel dat het binnenkomt
groet jamie

Gewenste Oplossing:

als ik het pakketje binnen heb of het geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jamiexdinges