Klacht: Bestelde artikel nog niet binnen.

op 20 december 2017 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

10 december een bestelling geplaatst via Kijkshop.nl. Melding voor 23:59 besteld volgende werkdag in huis. De dagen daarna meerdere keren gebeld naar de klantenservice uiteindelijk donderdag 14 december de klantenservice aan de lijn, de melding die ik kreeg dat er iets was misgegaan met de bestelling, ze stellen een onderzoek in. Vrijdag 15 december krijg ik een e-mail of dat ik het geld wil laten terugstorten of opnieuw bestellen. Ik heb aangegeven opnieuw bestellen, tot op heden nog niks ontvangen, geen bevestiging en geen track en trace code. Vandaag 20 december meer dan 5x gebeld, totaal geen reactie. Ik wil graag mijn product ontvangen aangezien ik al betaald heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik het product zo snel mogelijk binnen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harrydeman