Klacht: Besteld maar nog niets geleverd

op 28 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een bestelling geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op emails. Een paar keer telefonisch contact proberen te leggen maar nummer is onbereikbaar !!! Callcenter is zelfs voor Perrysport medewerkers niet te bereiken !!! Het zou toch niet zo zijn dat ik de bestelling nooit ga ontvangen !!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling nog ontvang !!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Reactie van de melder van de klacht hopdehaan

1 jaar geleden - Ik ben blijven bellen. Uiteindelijk via een Perry Sport filiaal een medewerker laten bellen naar CallCenter. Ook via FaceBook bericht gestuurd. Inmiddels blijkt dat al mijn artikelen niet meer leverbaar zijn en dat mijn geld teruggestort gaat worden. Afwachten geblazen dus. Tip: stuur via FB een bericht..hierop krijg je snel een reactie !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hopdehaan