Klacht: Besteld en betaald niks ontvangen

op 13 mei 2021 over Noah Dreams in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klacht
Product besteld, betaald en vanaf dat moment nog niks ontvangen. Er wordt niet gereageerd op e-mails en telefoon wordt niet opgenomen.
De bestelling was op 21-04-2021 en de bedrag 768,25

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk bestelling verzenden anders mijn geld terug !

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Noah Dreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Noah Dreams nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht G.Bas

2 maanden geleden - Nog steeds niks geen gehoor

Reactie van de melder van de klacht G.Bas

1 maand geleden - Gisteren telefonisch contact gehad met noah dreams,onder tussen ze zijn telefonisch weer bereikbaar zoals op de website aangeven. Ik kreeg tehoren dat mijn bestelde artikelen niet in voorraad was en ze vroegen of ik wou annuleren of tot volgende week wou wachten . Ik heb geannuleerd ,kreeg netjes bevestigings mail en het zou binnen werkdagen mijn aankoop som gestort worden, Vandaag is mijn geld gestort . Probleem is na lange wacht tijd netjes zoals hoort opgelost Zaak is voormij gesloten.

Alle klachten die gemeld zijn door G.Bas