Klacht: Besteld, betaald, niets verstuurd..

op 05 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 juni heb ik een bestelling geplaatst en betaald en ik zou deze bij Perry Sport Amersfoort kunnen ophalen. Dit filiaal is waarschijnlijk inmiddels dicht, iig telefonisch onbereikbaar. De klantenservice van Perry Sport is eveneens onbereikbaarder via de telefoon en mijn drie e-mails blijven onbeantwoord.

Gewenste Oplossing:

Als ik het betreffende artikel thuisgestuurd krijg of ergens in Amersfoort kan ophalen of als ik mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maja100