Klacht: Besteld, betaald maar niks geleverd

op 28 juni 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half mei heb ik een aantal petten besteld bij Wordans. Tot op vandaag heb ik de petten niet gekregen noch het betaalde bedrag teruggekregen. Na diverse mailtjes kwam eruit dat ze mijn order hadden gecanceld omdat hun computer (?) fraude had geconstateerd. Hoe en wat stond er niet bij. Ze zeggen steeds ook mij te bellen en geen gehoor te krijgen alleen heb ik geen gemiste oproepen. Inmiddels heb ik ook aangifte gedaan van internetoplichting. Nu zeggen ze dat het bedrag teruggestort wordt maar dat het even kan duren omdat ze een buitenlandse bank hebben wat natuurlijk onzin is.
Afijn nooit meer wat bestellen bij deze “organisatie”!

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld teruggestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petjes2017