Klacht: besteld abonnement komt niet overeen met definitieve bevesting

op 08 september 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de mobiele site op mijn gsm een nieuwe samsung S7 edge besteld, je kon verschillende opties aanvinken, uiteindelijk had ik een optie waar je 20 euro betaalde voor abo en eenmalig 259 bijbetaling voor gsm (heb er zelfs printscreens van als bewijs). In de mail die ik als bevestiging ontving stond tot mijn verbazing een maandbedrag van 45 euro. Ik heb vervolgens gebeld met een medewerker van tmobile, die heeft deze bedragen ook geconstateerd via zijn mobiele gms en gaf aan dat er dus een fout op de mobiele site was, mijn bestelling is vervolgens geannuleerd

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn gsm ontvang volgens de bedragen zoals ik die online besteld heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Reactie van de melder van de klacht HM66

1 jaar geleden - beste Robin kun je een link naar de twitter melding hier plaatsen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HM66