Klacht: Beschuldig voor diefstal

op 08 februari 2018 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vanochtend rond 9 uur in de gamma in hoofddorp om 9 zakjes ophoog zand te kopen
Netjes op een kar gestapelt komt er na dat ik heb betaalt iemand naar mij toe en zegt je heb wat verstopt tussen het zand ik schork van die reactie en zeg op mijn beurt dat ik die meneer arogant vind terwijl hij mij ook had kunnen vragen op een netten manier dat deed meneer niet ik word gewoon zwaar voor paal heb gezet op een bedrag van 15 euro aan zand te kopen na dat die beste vent heb gekeken en zag dat er niks tussen zat liep de arogante kwal zo weg zonder enige excuses rond uit aso vind ik dit voor mij nooit meer gamma

Gewenste Oplossing:

Ik kan niet te vreden worden ik vind dat zon meneer niet in zon winkel hoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yannick1993