Klacht: Beschadiging na reparatie

op 12 januari 2014 over Swarovski in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 jaar geleden voor mjn verjaardag een prachtige ketting met hanger van mijn kinderen gekregen. Het is me een heel dierbaar stuk en ben er altijd heel voorzichtig mee geweest. De hanger is een glanzend gouden schijfje met kristallen sterretjes en omdat er een paar kristallen uit gevallen waren heb ik het voor reparatie gestuurd. Heb het vandaag opgehaald en de kristallen waren teruggezet, had helaas geen bril bij me. Bij thuiskomst kon ik het beter bekijken, maar tot groot verdriet is het schijfje gekrast en gevlekt aan beide kanten. Ik ben heel teleurgesteld dat, na een reparatie van 20 euro(voor een paar kistallen) en vooral, door jullie uitgevoerd, mijn ‘klein juweel’ beschadigd is geraakt.

Datum: 24-Dec-2013
Ticket: 1058
winkel: 1822748 1
Consument: C019225831

Gewenste Oplossing:

Zou heel graag willen dat het schijfje weer egaal glanzend zou zijn, bv gepolijst, of een nieuwe hanger.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Swarovski in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Swarovski een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door alfarroba