Klacht: Beschadigde pvc vloer

op 20 juni 2016 over Carpetright in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb pas een nieuwe vloer laten leggen van carpet right. Alles is keurig netjes gelegd! Nu woon ik net een week in mijn huis en nu zit er boven in de slaapkamer en beneden in de hal een grote kras op de vloer! ik ben terug geweest naar de winkel maar daar werd gezegt dat dit niet onder de garantie valt.. ik baal nu als een stekker. ik heb geen idee waar het van komt. Ik vraag me af wat de kwaliteit van het pvc is als er in zo’n korte tijd en zulke krassen kunnen ontstaan.. hoe ziet het er dan over een jaar uit..

Gewenste Oplossing:

Ik vind het niet kunnen dat er zulke grote krassen kunnen ontstaan, mogelijk alleen maar door een korrel zand of een steentje onder de schoenen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Carpetright over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Carpetright in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Carpetright een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Carpetright

Heeft op 21 juni 2016 om 13:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Bouman,

Graag bevestigen wij de ontvangst van uw bericht welke in goede orde is aangekomen. Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite hebt genomen ons via Klacht.nl aan te schrijven.

Carpetright neemt uw bericht graag in behandeling. Echter hebben wij meer informatie van u nodig. Wellicht kunt u ons laten weten om welk filiaal van Carpetright het gaat, zodat we de benodigde informatie kunnen opvragen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Carpetright After Sales

Reactie van de melder van de klacht Linnyb56@hotmail.com

4 maanden geleden - Het gaat over de carpet right in tiel

Heeft op 21 juni 2016 om 17:38 geantwoord

Er staat dat mijn klacht is opgelost, maar er is nog niets opgelost. ik heb alleen een vraag terug gehad over welke vestiging het gaat meer niet.

Alle klachten die gemeld zijn door Linnyb56@hotmail.com