Klacht: beschadigd product bezorgt

op 13 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft een bestelling gedaan voor moederdag. Op 1 mei is de bestelling gebracht maar helaas was er een product kapot. Hierdoor zat de doos vol zeep. Ik heb dit via de mail bij rituals gemeld en op 1 mei een mail ontvangen waarin staat dat ik een reactie krijg. Op 12 mei heb ik een bericht gestuurd via messenger en een melding gedaan op facebook. Ook heb ik verschillende keren gebeld maar geen gehoor gekregen (na 20 minuten in de wacht te staan). Tot op heden heb ik geen reactie ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als er contact met mij wordt opgenomen en ik het product opnieuw krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door paulalinden