Klacht: Beschadig product en niet terugbetaald

op 20 juni 2017 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben Gratias en hebt sinds 10 april een witte jumpsuits besteld voor mijn verjaardag in 27 april en die is idd gekomen voor 27 maar het was beschaafd dus ik heb terug gestuurd en heb alle bewijs van DHL en hebt ook van Nelly een bevestig dat gekomen is maar tot nue toe heb mijn geld nog niet binen en probeer overal contact op te nemen met hun maar werkt niet .ik ben zo woedend en adviseer en mensen dat ze moeten goed kijken waar ze hun bestelling doen !

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als ik mijn geld pas terug krigt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gratias Daga