Klacht: Bericht gekregen dat mijn retournering is ontvangen – nooit geld terug gekregen

op 27 september 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij boohoo.com, een site waar ik nooit problemen mee heb gehad. Een aantal kledingstukken pasten niet, om deze reden terug gestuurd en opnieuw besteld. Op korte termijn kreeg ik een e-mail dat mijn retournering was ontvangen en dat ik binnen 5 dagen mijn geld terug zou krijgen. Nu, 2,5 maand later heb ik nog geen geld ontvangen. Ik heb al meerdere malen gemaild en het contactformulier op de website ingevuld, maar geen reactie van boohoo.

Gewenste Oplossing:

Als ik het resterende bedrag van 72,90 terug gestort krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silvyverberne