Klacht: Beperkt foundation assortiment.

op 08 december 2015 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vaak genoeg opzoek geweest naar een foundation van jullie merk in mijn tint en tot mijn verbazing ben ik er achtergekomen dat de foundation lijn “L’Oréal true match” in het buitenland een breder assortiment heeft qua tinten dan hier. Ik vind dit best wel vreemd, omdat ik aanneem dat hier gewoon een markt voor is in Nederland. Aangezien er verschillende types huidskleuren in Nederland wonen. Ik word nu richting de duurdere merken geduwd terwijl ik ook graag budget make-up zou willen aanschaffen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de foundation kleur waar ik naar opzoek ben aangeboden krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 17 juni 2016 om 10:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

e-mail met uitleg verstuurd naar de klant

Alle klachten die gemeld zijn door sherellstarke