Klacht: beoordeling behandeling aangifte

op 16 december 2017 over Politie in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in de functie van toezicht en veiligheid maak je vaker gewelddadige situaties mee. op 14 december 2017 heb ik aangifte gedaan. nooit in aanraking met de politie te zijn geweest vond ik dat best eng. Proces verbaal werd opgemaakt door Adele de Hart (RNM00089). stapsgewijs werd me alles uitgelegd en heel goed naar me geluisterd. Sympathieke agente die me tot rust bracht en heel medelevend was.

Gewenste Oplossing:

tegenwoordig met alle negativiteit omtrent de politie agenten, heb ik deze bij deze aanraking met de politie zeer medelevend en fijn ervaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnnieRet