Klachten over Benchmarke​r

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Benchmarke​r en kunt u zien welke klachten Benchmarke​r reeds opgelost heeft. Mocht... Lees meer >

Statistieken van Benchmarke​r in de categorie Creditcards

0 klachten gemeld

Tijdslijn

benchmaker

Klacht van op 05 september 2013 over Benchmarke​r in de categorie klachtmelden

Ik ben niet tevreden met de oplossing van benchmaker de heer kees prins ik verwacht minimaal dat de lopende verzekering die zij afgesloten hebben ook opgezegd wordt per direct want de overeenkomst is maar voor twee maanden en niet voor... Lees meer

Prepaid Matstercard

Klacht van op 05 maart 2013 over Benchmarke​r in de categorie Creditcards

Mijn klacht is dat ik sinds december 2012 een aanvraag had ingediend voor een prepaid mastercard. Tot op heden is er nooit een kaart ontvangen. Ik heb meerdere malen gemaild met dit bedrijf en meerdere malen verzocht om mijn 80... Lees meer