Klacht: Ben al een week bezig om mijn prijs die in mei gewnnen heb om te ontvangen

op 01 augustus 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

elke keer probeer MIJN gewonnen prijs te bestellen divers keren gebeld maar dan wordt ik weer door verwezen naar willemendrees maar al met al geen prijs bij het uitgeven van de pakketten in maasdijk 2676 XK waren r te weinig pakketten (dom) en om nu je prijs te krijgen valt niet mee een lot kopen is gemakkelijker

Gewenste Oplossing:

ik wil gewoon mijn prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door huib43@even