Klacht: beltegoed weg door 3g gebruik

op 19 mei 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn iPhone herstellen naar een oude reservekopie, en bij het opnieuw instellen van een aantal zaken, zoals bijv. iCloud gebruik en Siri, heb ik een wifi netwerk selecteren overgeslagen. Toen ik echter hiermee klaar was, kreeg ik een sms van mijn provider dat mijn beltegoed, wat nog ruim 10 euro was voorheen, volledig op was. Hierna merkte ik dat 3g aanstond, terwijl ik dit niet zelf heb ingesteld of goedgekeurd, en dat mijn iPhone daarmee allerlei zaken heeft gedownload via dat 3g netwerk. Ik vind dit belachelijk, ik heb geen toestemming of goedkeuring hiervoor gegeven, en weg is mijn geld!

Gewenste Oplossing:

Het terugkrijgen van het betreffende bedrag van 10 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herobrinex