Klacht: Beltegoed bleek Lycamobile België te zijn

Tio Ton op 07 januari 2020 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb gisteravond 10 euro beltegoed gekocht en nu blijkt het van Lycamobile België te zijn. Ik denk dat op e.e.a. niet duidelijk was of misleidend was. Ik zit nu met een onbruikbare opwaardeercode en bij de klantenservice hoor ik alleen maar dat ik pech heb! Ik wil graag dat men het omzet naar Nederlands beltegoed of mijn 10 euro terug.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat men het omzet naar Nederlands beltegoed of mijn 10 euro terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tio Ton