Klacht: Beloftes zijn leugen

op 01 april 2016 over belsimpel.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Belofte: voor 23.30uur besteld volgende dag in huis. Dat is dus niet waar. Bel ik op om te vragen hoe of wat, wordt mij beloofd dat het dan de volgende dag bezorgt wordt op mijn werk omdat ik dan niet thuis ben. Niks van dit dus. Nu dus al 2 dagen zonder telefoon en er wordt niet voor een oplossing gezorgd. En ondertussen zit ik dus zonder telefoon. Weekend staat voor de deur en ik ben mijn geld ook kwijt. Mag het ook niet in de winkel ophalen, ja als ik opnieuw betaal, schandalig!

Gewenste Oplossing:

Als ik vandaag mijn telefoon bezorgt krijg. Of er een andere oplossing komt zodat ik vandaag weer online ben met mijn telefoon die ik heb besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over belsimpel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over belsimpel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door belsimpel.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat belsimpel.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

belsimpel.nl

Heeft op 11 mei 2016 om 12:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mariellev82