Klacht: Bellen en internet niet mogelijk

op 04 februari 2014 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefoonlijn valt constant weg. Internet draadloos en wifi vallen steeds weg en wifi bereik zelfs naast modem is zeer slecht en valt steeds weg. In andere kamers van het huis zelfs geen wifi verbinding. Het ergste is nog dat ik ze telefonisch niet kan bereiken, omdat nu alles is uitgevallen en ze ook niet kan mailen, omdat het internet ook is uitgevallen. Daarbij komt dat ik geen emailadres van @online heb genomen en ze helemaal geen mail kan sturen! Bereikbaarheid is zeer slecht en de telefoonkosten voor klanten om contact te krijgen met de klantenservice zijn nog hoger dan voor niet-klanten. Slechte service! Ik zit nu bij de bieb om deze klacht te kunnen doorgeven.

Gewenste Oplossing:

Betere bereikbaarheid voor de klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mamulla