Klacht: Belangrijke afspraak gemist!

op 15 februari 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer,

Om 18:00 kom ik bij de bushalte aan waar lijn 15 naar het hoofdstation zou moeten vertrekken om 18:06. Deze is niet komen opdagen, waardoor ik een (betaalde) afspraak heb moeten missen. Normaal als dit gebeurd maak ik me er niet zo druk om, maar nu baal ik wel echt aangezien ik nu mijn geld ben mis gelopen omdat qbuzz zich niet aan de diensten houdt.

Gewenste Oplossing:

Er is 20 euro aan loon aan mij voorbij gevlogen. Normaal maak ik mij hier niet zo druk om,aar wanneer een mens krap zit is hij/zij altijd blij met alle extra's.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laurasnippe1