Klacht: belachelijk tarief ookal werkend

op 16 juli 2016 over LoodgieterReparatieTeam in de categorie Loodgieters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was zelf aan het klussen met een nieuwe douchekraan. Hij bleef lekken dus loodgieterepairteam gebeld. Geen tarief maar bij aankomt meldde ze 95 uur voorrijkosten en 158 eurp per uur. Ik schrok wel maar had weinig keuze want water was nodig. Contact betalen want pinautomaat deed het niet. Totaal 360 euro.
Ze hebben het op het eerste oog wel goed gedaan, maar normaal was ik de helft kwijt geweest.

Ik had geen keuze.

Gewenste Oplossing:

Voorrijkosten gehalveerd en tenminste 100 euro eraf dus 150 euro terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar LoodgieterReparatieTeam over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door steinvanengelen