Klacht: Belachelijk hoge kosten

op 10 augustus 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een prepaid creditkaart aangevraagd en het bedrijf zegt van stort 90 euro op de rekening om hem te activeren ???? Weet ik veel dat ik dat geld dan kwijt was Ik had wel verwacht dat er kosten aan verbonden waren maar dit bedrag is belachelijk, het was puur zodat ik altijd een creditkaart bij de hand heb. maar hier ga ik gewoon niet mee akkoord ik wil mijn geld terug en de kaart opzeggen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Quina21