Klacht: Beesten in sla

op 11 augustus 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mam en ik zitten de tricolore sla te eten die ze vandaag gekocht heeft bij het Aldi filiaal in Blerick, en opeens zie ik wat bewegen in mijn sla. Ik zeg tegen mam dat ze moet stoppen met eten en opeens zien we overal oranje, zwarte en doorzichtige kleine beestjes in de sla zitten. Mam vraagt me nog na of ik de sla wel afgewassen had, en dat heb ik van tevoren ook gedaan.

Gewenste Oplossing:

Filiaal eens onder de loep nemen. Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt bij het filiaal in Blerick

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danioo