Klacht: BEEKSE BERGEN NOOIT MEER!!!!

op 25 februari 2018 over Safaripark Beekse Bergen in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

MIJN KIND HAD KOORTS NACHTS DUS IK STAP DE AUTO IN VOOR DE DICHTS BIJZIJNDE TANKSTATION OM TE VRAGEN OF ZIJ EEN PIL VERKOPEN, HELAAS NIET IK RIJ WEER TERUG NAAR MIJN BUNGALOW WIL DE SLAGBOOM OPENEN MET MIJN KAART EN JA HOOR DIE GAAT NIET OPEN, IK DRUK OP HET BEL ZODAT ZE DE SLAGBOOM OPENEN EN IK WEER TERUG NAAR MIJN KIND KAN ZEGT DAT WIJF IS HELAAS NIET MOGELIJK, IK ZEG DAT IK EEN BEWONER BENT VAN EEN BUNGALOW ZEGT ZE KAN HELAAS NIET MAFKEES!!!.
IK BOEK NOOIT EN NOOIT MEER EN ZAL IEDEREEN HET AFRADEN NIET DOEN!!! DE BUNGALOWS DIE STINKEN VERSCHRIKKELIJK

Gewenste Oplossing:

NIET

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Safaripark Beekse Bergen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jeroen.steen99